Cum seduci barbatul Varsator


Astrologie si seductie: barbatul Varsator

Cum poti seduce barbatul Varsator

2). Cum seduci barbatul Varsator:

Barbatul Varsator nu este prea priceput īn a face curte unei femei si nici nu este vestit pentru romantismul lui. Īsi priveste partenera mai mult ca pe o camarada, iar cu camarazii nu te lansezi īn efuziuni sentimentale, nu?

Totusi, barbatul Varsator nu e deloc indiferent la farmecul sexului frumos. Admira femeile independente, dornice sa se instruiasca si care emana optimism si "joie de vivre". Primele īntālniri trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual, asadar ai grija sa citesti cāt mai mult, sa urmaresti rubricile de politica externa, sa fii la curent cu ultimele descoperiri ale stiintei.

Barbatul Varsator iubeste petrecerile si reuniunile, īn mijlocul carora se remarca īntotdeauna, deci va primi cu entuziasm invitatia ta la un party. Comporta-te degajat, nu sta tot timpul lipita de el, converseaza amabil cu toata lumea, nu te īmbufna daca vezi ca acorda atentie si altor femei - lui i se pare atāt de firesc īncāt nici nu va īntelege de ce te-ai suparat.

Arata-te foarte interesata de idealurile, proiectele si fiecare dintre actiunile lui. Fii sincera cu el īntotdeauna, barbatul Varsator pune foarte mare pret pe adevar. Si nu te necaji daca neglijeaza cāteodata sa sublinieze ocaziile importante pe plan sentimental, el are zeci de alte modalitati originale de a-si compensa micile rataciri.

« Despre barbatul Varsator

eAstrologLinkuri Varsator


Astrologie si seductie - cum seduci barbatul Varsator
astrologie, seductie, dragoste, Varsator, barbatul Varsator, amantul VarsatorHoroscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.